Радио Витоша

webcam

Новини

Отличиха Дженифър Гарнър и Джейсън Бейтман с "Бухнал пудинг"

Отличиха Дженифър Гарнър и Джейсън Бейтман с "Бухнал пудинг"

Дата: 09.01.2022 Харвардският университет ги обяви за Жена и Мъж на годината заради приноса им към шоубизнеса
Image
Снимка: twitter/Harvard

Дженифър Гарнър бе обявена за носителка на наградата "Бухнал пудинг" за жена на годината, връчвана от театралната студентска трупа на Харвардския университет.

Отличието се дава всяка година на изпълнители с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална трупа в САЩ, основана през 1795 г.

Дженифър Гарнър е почетена не само за успешната си актьорска кариера, но и за дейността си на филантроп и предприемач. Тя е част от организацията "Спасете децата" и активно работи за популяризирането ѝ и за събирането на повече средства. Гарнър е съосновател на компанията за биохрани "Once Upon a Farm", чиято цел е да предостави на подрастващите най-висококачествена храна, отглеждана по устойчиви методи.

Сред носителките на наградата "Бухнал пудинг" за жена на годината, която се присъжда от 1951 г., са Хелън Мирън, Марион Котияр, Клеър Дейнс, Джулиан Мур, Ан Хатауей, Холи Бери, Катрин Хепбърн. Миналата година тя беше присъдена на Вайола Дейвис.

В края на декември актьорът Джейсън Бейтман беше обявен за носител на наградата "Бухнал пудинг" за мъж на годината. Заедно с Дженифър Гарнър участват във филма "Джуно" (2007 г.).

Коментари