Том Холанд беше приветстван като „страхотен избор“ за „Uncharted“ 01 Февруари, 2022

Том Холанд беше приветстван като „страхотен избор“ да поеме ролята на Нейтън Дрейк в „Uncharted“. 25-годишната звезда ще играе ловеца на късмети в адаптацията на голям екран, базирана на популярната поредица от видеоигри, а Кърт Маргенау, който е работил по игрите за разработчика Naughty Dog, похвали кастинга му.

Той каза: „Развълнуван съм да видя как Том Холанд поема героя. Не знам нищо друго освен трейлърите, които сме виждали. „Просто съм развълнуван. Все едно! Най-накрая е тук! Имаме „Uncharted“ на голям екран и няма да сменя режисьорите отново и няма да бъде в разработка още по-дълго. И мисля, че Том Холанд е страхотен избор."

Филмът най-накрая трябва да излезе следващия месец, след като прекара години в разработка и Том беше казал, че филмът е „всичко, което той е мечтал да бъде“.

Актьорът от Spider-Man, който участва заедно с Марк Уолбърг и Антонио Бандерас в „Uncharted“, каза: „Снимките вървят толкова добре. Филмът е всичко, за което мечтаех да бъде. Искам да кажа, не знам дали момчета играят игрите, но аз бях голям фен на играта."

Том също така потвърди, че филмът е история за произхода на Нейтън Дрейк, тъй като се развива години преди събитията от първата видеоигра.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини