Радио Витоша

webcam

Новини

От този петък приятелството отново е на мода с „Бъгнатият Рон“

От този петък приятелството отново е на мода с „Бъгнатият Рон“

Дата: 20.10.2021 Заведи най-добрия си приятел на кино
Image
Снимка: Forum Film Bulgaria

Този петък, 22 октомври, приятелството ще преживее технологична същинска революция с изпълнения с много хумор и вълнуващи приключения анимационен филм Бъгнатият Рон, който ще ни разкрие, че в ерата на дигиталните комуникации и социални мрежи, да бъдеш различен е точно това, от което едно истинско приятелство има нужда. Филмът ни запознае със срамежливото и непохватно момче Барни, което мечтае за Би Бот – революционно устройство, което се превръща в най-добрия ти приятел, веднага щом го извадиш от кашона. Проблемът е, че когато Барни най-накрая получава своя другар Рон, той се оказва леко бъгнат.

Специален откъс от филма ни представя първата среща между бъгнатия, но много симпатичен Рон и новия му собственик Барни, и ни показва началото на тяхното нетипично, но епично приятелство. Приятелство, рушащо всякакви граници и предразсъдъци, родени от естеството на модерния свят, който обитаваме и приятелство, което не идва наготово, а е изградено на основата на общи преживявания, с много търкания и компромиси, но и с много смях и незабравими моменти.

Но има ли бъдеще за подобна дружба или „по-готините и популярни“ връстници на Барни и корпорацията производителка на Рон, която е твърдо решена да го унищожи, като отстрани „бъга в системата му“, ще застанат помежду им? Колко е важно да си в крак с модата и може ли в крайна сметка един бъг да се окаже предимство? Отговорите ще открием в усмихващото и сгряващо сърцето приключение Бъгнатият Рон само в кината от 22 октомври.

За филма:

Представете си устройство, което е най-бързата, модерна и сложна машина на света. А ако то не е просто устройство, а най-добрият ви приятел? Запознайте се с Би Бота, който е мечтата на всяко дете, включително и на Барни – срамежливо момче, което среща проблеми в общуването със своите връстници в училище. Когато за рождения си ден Барни най-накрая получава мечтания ходещ и говорещ дигитален другар, той се оказва малко по-различен от останалите роботи. Въпреки трудностите Барни и Рон откриват път един към друг, а пътешествието им ще трогне и разсмее малки и големи.

Коментари