Радио Витоша

webcam

Новини

От ЦСКА пуснаха виртуални билети за мача с "Локо" (Пловдив)

От ЦСКА пуснаха виртуални билети за мача с "Локо" (Пловдив)

Дата: 29.05.2020 Събраните средства от продажбата ще подпомогнат развитието на детско-юношеската школа на клуба
Image
Снимка: cska.bg

От ЦСКА пуснаха в продажба виртуални билети за двубоя с "Локомотив" (Пловдив), който ще е първият домакински мач на червените след подновяването на първенството, съобщиха от клуба.

Заради обявените мерки срещите в българския футбол ще са без публика. Срещите в страната спряха в средата на март заради разпространението на коронавируса и ще се подновят от 5-и юни.

От ЦСКА посочват, че събраните средства от билети ще бъдат предоставени на "Академия ЦСКА", за да подпомогнат развитието на детско-юношеската школа на клуба.

"При промяна на ограничителните мерки и допускане на публика на стадиона, всеки притежател на абонаментна карта или виртуален билет, ще може да посети срещата и да подкрепи любимия отбор, при спазване на задължителните изисквания за безопасност", добавят от клуба.

Клубовете по света търсят всякакви начини да запазят и заздравят връзката си с привържениците. В България "Левски" пръв беше изправен пред предизвикателството да играе пред празни трибуни още преди обявяване на извънредното положение и продаде близо 11 000 билета за мача с "Лудогорец". Сега сините предлагат и поставяне на фигури с лика на привържениците си срещу 30 лева.

Коментари