Оуен Уилсън ще участва в екшън-комедията Secret Headquarters 08 май, 2021

51-годишният актьор ще играе неизвестна роля във филма на Хенри Джоуст и Ариел Шулман. Двамата също са допринесли за сценария с Джош Кьонигсберг, а триото работи по ранен проект на Кристофър Йост. Deadline съобщава, че филмът проследява дете, което открива тайния щаб на най-мощния супергерой в света, скрит под дома му и трябва да го защити с групата си приятели, когато нападат злодеи.

Междувременно Уилсън ще бъде видян в сериал на Disney + като Mobius M. Mobius, както и в „The French Dispatch“ на Уес Андерсън. Последното е драма след Втората световна война, в която Оуен ще играе журналиста Хербсайн Сазерак. Актьорският състав може да се похвали и с Бил Мъри, Франсис Макдорманд, Тилда Суинтън, Ейдриън Броуди, Боб Балабан, Бенисио Дел Торо и Тимоти Чаламет.

Оуен също ще снима 'Marry Me' с Дженифър Лопес през 2022 г. Певицата и актриса ще играе поп звезда, която се жени за непознат (Оуен), след като разбира, че годеникът й е изневерил. Дженифър и Оуен не за първи път играят заедно. Двамата се появиха във филма от 1997 г. "Anaconda".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини