DEVIN представя ново поколение хидратация в България 15 юни, 2021

Лидерът на пазара на бутилирана вода в България „Девин“ ЕАД пуска на пазара ново поколение хидратация под бранда DEVIN Mineral & Vitamins. Напитките са първите, създадени с българска натурална минерална вода, обогатена с витамини и микроелементи за поддържане на имунитета, за оптимален баланс в организма и добро настроение. Предназначени са за ежедневието на всички, които държат на доброто настроение и търсят оптимален баланс между функционалност и освежаващ вкус. Без изкуствени оцветители, с малко калории и меки плодови вкусове, новата серия предоставя за първи път алтернатива на съществуващите безалкохолни напитки на пазара. Една опаковка осигурява 25% от препоръчителната дневна доза на витамини от групата В и 15% от препоръчителната дневна доза на цинк и селен.

Иновацията DEVIN Mineral & Vitamins ще разшири категорията на минерална вода в България, спомагайки за здравословен начин на живот по един вълнуващ за потребителите начин. Серията DEVIN Mineral & Vitamins отговаря на променящите се изисквания на българските потребители и дава право на избор за утоляване на жаждата, като същевременно се грижи за ума и тялото“, казва Борислава Налбантова, изпълнителен директор на „Девин“ ЕАД.

Продуктите DEVIN Mineral & Vitamins са единствените у нас с българска натурална минерална вода и без изкуствени оцветители. Добавените витамини от групата B имат важна роля за поддържането на нервната система, кожата и клетъчния метаболизъм, а минералите цинк и селен допринасят за нормалното функциониране на имунната система на организма.  

Серията DEVIN Mineral & Vitamins включва четири освежаващи вкуса, разделени в две подгрупи:

  • Immunity (в помощ на имунитета): включва вкусовете Ягода & Мента и Череша & Роза, със стевия, витамини от групата В, цинк и селен.
  • Mood uplift (за отлично настроение): вкусовете са Кокос & Ананас и Тропическа Праскова, с витамини от групата В.

Както всички продукти на „Девин“ ЕАД, DEVIN Mineral & Vitamins са 100% неутрални по отношение на климата (т.е. всички емисии от целия жизнен цикъл на продукта са неутрализирани) и са в 100% рециклируема опаковка, включително капачката и етикета.

За „Девин“ ЕАД

От създаването си през 1992 г. „Девин“ ЕАД е лидер на пазара на бутилирани води в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN – натурална минерална (негазирана, газирана и обогатена с витамини) и изворна вода. Фирмата е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България.  

Компанията е с централен офис в София и разполага със собствена търговска и дистрибуторска мрежа с национално покритие. „Девин“ ЕАД е отговорна компания, която инвестира в икономическото, социално и културно развитие на обществото чрез инициативи, насочени към регионалното развитие, опазването на околната среда и образованието.

От 2017 г. компанията е част от белгийската група Spadel – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Нидерландия и Люксембург) и Франция.

От 2021 г. „Девин“ ЕАД е сертифицирана въглеродно неутрална компания с валидация, издадена от международната консултантска организация по климата CO2logic и утвърдена от акредитирания и независим сертифициращ орган Vinçotte. „Девин“ ЕАД е първата българска компания за бутилирана вода, която постига въглероден неутралитет както на ниво компания, така и на ниво продукт.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини