Радио Витоша

webcam

Новини

Никой не помни Blur. Бъркат Олбърн с Елтън Джон

Никой не помни Blur. Бъркат Олбърн с Елтън Джон

Дата: 19.04.2022 Деймън Олбърн излезе на сцената на Coachella, за да изпее "Getting Older"
Image
Снимка: БГНЕС

В събота вечер Били Айлиш влезе в историята, като стана най-младият изпълнител, представял се на Коачела. Нейният монументален сет включваше някои специални гости, включително Khalid за сътрудничеството им в "lovely" и Pos от De La Soul, но Twitter се забавляваше най-много, когато Деймън Олбърн излезе на сцената, за да изпее "Getting Older".

Айлиш даде да се разбере кой е Олбърн, когато се присъедини към нея на сцената. „Този ​​човек промени живота ми по много начини и промени цялостната ми представа за това какво може да бъде музиката, какво може да бъде изкуството и какво може да бъде творчеството“, каза тя. „Gorillaz промени света, а този човек е буквално гений, и това е."

Но въпреки всичко това, много фенове не знаеха кой е емблематичният певец и автор на песни, като го объркаха с Елтън Джон или дори бащата на Айлиш. А онези, които разпознаваха Олбърн, се забавляваха, като се смееха на тези, които не го познават.

„Все още не мога да преодолея факта, че когато Деймън Олбърн се присъедини към Били Айлиш на сцената на Coachella снощи, някаква жена не само туитира „Елтън Джон пее с Били на Coachella“, но всъщност маркира Елтън Джон в публикацията“, писа фенка.

Коментари