Ники Минаж се подразни от фейкове по свой адрес 03 август, 2022

Ники Минаж е чувала много слухове и лъжи за себе си, разпространяващи се като див пожар онлайн през годините. Въпреки че повечето слухове не привличат вниманието й, рапърката от Ню Йорк се почувства принудена да сложи край на последната серия от сплетни, които завладяха интернет напоследък.

В понеделник Минаж използва своя Instagram Live, за да спре всички слухове, които идват от акаунт в Instagram, който твърди, че е бивша асистентка на рапърката. Човекът, който се именува"Кейт Милър", обвини Ники Минаж, че е платила за предстоящия й сингъл "Freaky Girl", за да се появи в класациите и твърди, че дължи 173 милиона долара данъци на IRS.

Всеки ден се удивлявам колко много глупави хора има“, каза Минаж по време на нейния Instagram Live. „Онзи ден бях в Twitter и видях цялата тази база от фенове. Те маркираха цяла електронна таблица, казвайки: „Това трябва да направим, за да се отървем най-накрая от Ники.“ И говореха всякакви глупости, а аз просто си помислих, това е тъжно.”

Минаж смята, че човекът може да е „хлапе“. Истински преданите фенове обаче откриха, че страницата е трол от самото начало. След като публикациите станаха вирусни, някои фенове забелязаха, че изображението, което лицето използва като аватар на съмнителния профил в Instagram, принадлежи на известната авторка Меган Фийлдман Бетанкур.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини