Радио Витоша

webcam

Новини

Най-популярното сутрешно радио шоу става на 19 години

Най-популярното сутрешно радио шоу става на 19 години

Дата: 06.12.2018 Милена, Кирил и Тодор ще споделят пътуване до Истанбул с 19 верни слушатели
Image

47506440_765203017158460_8390520823814815744_n.jpgСутрините могат да са свежи, енергични, бодри, поспаливи, мързеливи и с нюанси на още много настроения. Едно е сигурно – най-добрите сутрини са тези, които споделяме с любими хора, а Милена, Кирил и Тодор се превърнаха в любима сутрешна компания на безброй слушатели и днес отбелязаха 19 години в ефира на радио Витоша. Неизменно много неща се промениха в предаването, но и много си останаха същите, а най-разпознаваемата черта на „Тройка на разсъмване“ си остава техният неподправен характер.

За тазгодишния си рожден ден, Милена, Кирил и Тодор ще споделят едно пътуване до Истанбул с 19 слушатели, които бяха изтеглени на случаен прпинцип в ефира на радио Витоша. Пътуването носи преоткриване на личността, която се отразява във всеки аспект в живота на човек, затова сме нетърпеливи да видим как ще се отрази и на Милена, Кирил и Тодор и с нетърпение очакваме предстоящите им приключения.

А ние си признаваме, че всяка сутрин споделена с тях е като чисто приключение за нас и не бихме заменили с нищо още дълги години да ги споделяме с тяхната компания. Съветваме те и ти да направиш същото, но имай предвид, че слушането на „Тройка на разсъмване“ всяка сутрин може сериозно да полияе на твоето настроение за остатъка от деня и не предизвиква странични ефекти.

 

Коментари