Радио Витоша

webcam

Новини

Наградите „Еми” тази година ще е без водещ

Наградите „Еми” тази година ще е без водещ

Дата: 08.08.2019 За четвърти път в историята на връчването на телевизионните награди церемонията няма да има водещ – преди това се е случвало през 1975, 1998 и 2003 година.
Image

Церемонията по връчването на наградите „Еми” – телевизионният аналог на „Оскар”-ите, тази година няма да има водещ, съобщава „Контакт мюзик”.

Традиционната церемония, по време на която се отличават най-добрите телевизионни продукции, ще се състои следващия месец, но няма да има водещ. Вместо това продуцентите на шоуто са решили да отдадат почит на едни от най-популярните сериали, които приключиха през последните месеци.

Изпълнителният директор на „Фокс Ентъртейнмънт” Чарли Колиер заяви пред Асоциацията на телевизионните критици през лятото: „Работихме усилено по церемонията за „Еми” и тази година тя няма да има водещ”.

„Нашата задача е да преценим как да издигнем на следващото ниво програмата за тази година и имаме късмет, че ще я излъчим. Интересното е с колко много удивителни шоута се сбогувахме през последните месеци – „Игра на тронове”, „Империя”, „Вице” и „Теория на големия взрив”, подчерта той.

„Ако имате водещ и откриване това са 15-20 минути, в които може да се почетат сериалите. Това е нашата цел на тазгодишната церемония на „Еми”-тата”.

„Фокс” първоначално проведе вътрешно допитване за евентуален водещ на церемонията, но продуцентите решиха да не наемат такъв.

За четвърти път в историята на връчването на телевизионните награди церемонията няма да има водещ – преди това се е случвало през 1975, 1998 и 2003 година.

Миналата година Майкъл Че и Колин Джост – звездите от 'Saturday Night Live', бяха водещи на шоуто. 71-ата церемония по връчването на наградите „Еми” ще се състои на 22 септември.

Коментари