Радио Витоша

webcam

Новини

Mузикални звезди се събраха виртуално за Rock The Vote

Mузикални звезди се събраха виртуално за Rock The Vote

Дата: 19.06.2020 Katy Perry беше хедлайнер на концерта, който цели да насърчи американците да гласуват на президентските избори
Image
Снимка: facebook

Популярни музикални звезди участваха във виртуалния концерт Rock the Vote, който цели да насърчи американците да гласуват на президентските избори през ноември. Двучасовото шоу с послания и музикални изпълнения е част от кампанията на демократите.

Katy Perry беше хедлайнер на събитието. Тя изпя новия си сингъл "Daisies", както и хитовете "Roar" и "Chained to the Rhythm", облечена в рокля с цветовете на американското знаме.

На екран зад нея беше изписано посланието "Гласувайте за промяната, която искате да видите". По-рано в изявление за участието си Perry каза, че "младите хора говорят силно и ясно в момента по улиците и онлайн, и през ноември ще е по-важно отвсякога да се борим за справедливост и равенство, и срещу системния расизъм, като дадем своя вот".

Водещи на събитието бяха актьорите Logan Browning и Rosario Dawson. С изпълнения се включиха и Black Eyed PeasNe-Yo, Lucy Hale, Sklyar Astin и Sofia Carson.  

Коментари