Радио Витоша

webcam

Новини

Милен Цветков е починал от травмите си от сблъсъка

Милен Цветков е починал от травмите си от сблъсъка

Дата: 21.04.2020 От запис от охранителна камера става ясно, че по чудо няма още жертви при катастрофата
Image
Снимка: БГНЕС

Причина за смъртта на журналиста Милен Цветков са травмите, вследствие на удара. Това са заключенията след аутопсията, съобщава БНТ.

Той е бил с множество наранявания на вътрешните органи.

Известният телевизионен водещ загина в жестока катастрофа на Великден.

22-годишният Кристиан Николов удря с висока скорост с джипа си спрелия пред него на червен светофар автомобил, шофиран от Милен Цветков.

При направен тест за упойващи вещества, пробата на Кристиан Николов е реагирала на канабис и амфетамин.

В понеделник му беше повдигнато обвинение за катастрофата. Софийската градска прокуратура ще поиска постоянен арест за извършителя.

Николов и още трима в момента са в ареста. Сред тях е и 21-годишната му приятелка Симона Цветкова, която се е возила на задната седалка на джипа. Задържана е и майката на Кристиан – Десислава Пешева, на която ще бъде повдигнато обвинение за това, че е предоставила автомобила на сина си. Започва и пълна проверка на фирмите, в които тя участва. Третият в ареста е Георги Иванов – син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Той също е бил в автомобила, шофиран от Кристиан, но непосредствено след удара е избягал от мястото на катастрофата.

Междувременно в интернет се появиха кадри от охранителна камера, заснела инцидента. От тях става ясно, че буквално една крачка е деляла това да се превърне в трагедия с много жертви и пострадали. На записа се вижда, че секунда преди фаталния сблъсък пред автомобила на Милен Цветков минават пешеходци, които пресичат булеварда.

Коментари