Радио Витоша

webcam

Новини

Майли Сайръс отмени концерта си в Австралия

Майли Сайръс отмени концерта си в Австралия

Дата: 10.03.2020 Майли Сайръс трябваше да бъде хедлайнер на концерта, планиран за 13 март в Мелбърн - втория по големина град в Австралия, който организаторите са решили да отменят.
Image

Майли Сайръс е отменила пътуването си до Австралия, където трябваше да бъде хедлайнер на концерт за подпомагане на пострадалите от опустошителните горски пожари. 

Като причина 27-годишната Сайръс изтъква "локалните, щатски, федерални и международни препоръки" за ограничаване на разпространението на новия коронавирус.

Майли Сайръс трябваше да бъде хедлайнер на концерта, планиран за 13 март в Мелбърн - втория по големина град в Австралия, който организаторите са решили да отменят.

Всички средства от проявата трябваше да бъдат насочени към благотворителни организации, подпомагащи пострадалите след опустошителните горски пожари в страната. 

Организаторите на концерта от World Tour съобщават, че всички фенове ще получат парите си обратно, като същевременно отправят призив за дарения в подкрепа на усилията за възстановяване на дивата природа в Австралия.

Коментари