Световноизвестният General Levy ще вземе участие в STEREO FESTIVAL в Бургас 15 април, 2022

Първият мащабен фестивал за Джулай морнинг в България – Stereo Festival, обяви най-новото попълнение в списъка с участници на феста. General Levy – британската рага легенда, се присъединява към останалите популярни и обичани имена от родната и световна сцена за незабравимо тридневно преживяване на Морска гара Бургас. Кралят на рага и джънгъл музиката пристига у нас, за да зарадва публиката на феста с някои от най-известните си хитове като Incredible, Champagne Body и Professional Ganja Smoker.

Фестивалът ще се проведе от 30 юни до 2 юли 2022 г. и обещава да отбележи началото на лятото по най-запомнящия се начин – с хубава музика на брега на морето, приятни напитки и добро настроение. Част от музикантите, на чиито изпълнения ще се наслади публиката, са Горан Брегович и Оркестъра за сватби и погребения, drum & bass кралете DEEKLINE & ED SOLO, Ъпсурт, 100 Кила, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени, Керана и космонавтите, Б.Т.Р, So Called Crew, DJ Mascota и още много други. Британецът General Levy е поредното любопитно име в портфолиото на Stereo Festival. Програмата на фестивала е изпълнена с музиканти от различни жанрове, което подсказва, че шоуто ще бъде разнообразно и вълнуващо и ще задоволи всички музикални вкусове.

Желаещите да станат част от магията на Stereo Festival могат да посетят фейсбук страницата на фестивала, където текат различни промоции и игри за билети по случай наближаващите празници – Цветница и Великден. До 18 април феновете на качествената музика и летните морски партита могат да участват в специална томбола на страницата на феста, а само сега 2 тридневни билета са на ексклузивната цена от 160 лв. Билети и повече информация за събитието може да откриете тук

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини