Лейди Гага е изключително благодарна от номинациите за Грами 25 ноември, 2021

Лейди Гага е „изключително благодарна“, че получи шест номинации за Грами за новия албум на нея и Тони Бенет, Love for Sale.

След Cheek to Cheek от 2014 г., дуото издаде второто си съвместно творчество през септември, като записът се състои от техните изпълнения на американския композитор Коул Портър.

Във вторник служители на Академията за звукозапис обявиха, че Love for Sale е получила номинации в шест категории, включително номинации за албум на годината и най-добър традиционен поп вокален албум, а в емоционален пост в Instagram Гага сподели, че е "зашеметена" от признанието.

„Аз съм зашеметена, шокирана и извънредно благодарана. Не знам какво да кажа. Просто продължавам да плача и съм напълно безмълвна. Това означава толкова много за мен, семейство Бенет, джаз музиката и великия Коул Портър, който написа всички тези вечни класики. Никога няма да забравя днешния ден и да поздравя Тони за 6-те му номинации", написа тя.

„Благодаря на всички гласували за Грами за признанието към мен и отдадеността на Тони към джаз музиката, както и за признаването й в основни категории, където тази музика често не е номинирана."

 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини