Радио Витоша

webcam

Новини

Кание Уест пак измисли нещо откачено

Кание Уест пак измисли нещо откачено

Дата: 28.06.2022 Той се появи на наградите BET 2022
Image
Снимка: youtube screenshot BET

Кание Уест се появи изненадващо на наградите BET 2022. 45-годишният рапър предизвика истински фурор, тъй като бе напълно неузнаваем, след като излезе на сцената със скрито зад маска лице, шапка и слънчеви очила. Нито милиметър от тялото му не беше на показ, включително и ръцете, върху които носеше ръкавици. Йе се качи на сцената, за да връчи на приятеля Шон „Диди“ Комбс наградата за цялостно творчество. Компания му правеше Babyface. Кание сподели, че Пъф Деди е бил любимият му изпълнител, докато е израствал. Двамата с Babyface го нарекоха и "легенда".

Наградите BET, учредени през 2001 г., се присъждат за изключителни постижения на афроамерикански актьори, изпълнители и спортисти.

Сред предишните носители на приза за цялостно творчество са Принс, Уитни Хюстън, Куин Латифа, Самюъл Л. Джаксън, Лайънъл Ричи, Анита Бейкър.

Йе напоследък изживява тежки моменти в личен план. Той се разведе наскоро с Ким Кардашиян, с която имат четири общи деца. Рапърът не приема новата връзка на бившата си и започна лутане из любовния свят, появявайки се почти всеки месец с ново гадже. 

 

Коментари