Радио Витоша

webcam

Новини

Justin Bieber и Ariana Grande представиха дуета си

Justin Bieber и Ariana Grande представиха дуета си

Дата: 08.05.2020 Трогателното видео на "Stuck with U" е монтаж на клипчета заснети в изолация от фенове и знаменитости
Image
Снимка: facebook

Justin Bieber и Ariana Grande представиха дуета си "Stuck with U". Песента на двете звезди е придружена с музикално видео, което обединява клипове на фенове и знаменитости, направени в условията на социална изолация заради пандемията от коронавируса.

Сред известните лица, които можем да видим в кадрите, са сестрите Kendall и Kylie Jenner, Gwyneth Paltrow, Chance the Rapper, Lil Dicky, Michael Bublé, Ashton Kutcher и Mila Kunis, Demi Lovato и Max Ehrich, както и Jaden Smith.

В трогателния клип, докато Ariana пее, момичета носят роклите си за бала, който тази година няма да се състои, родители се радват на децата си, фенове танцуват с домашните си любимци или с любимите си хора у дома, а някои държат и написани послания на благодарност към медицинските специалисти, които се грижат за всички нас по време на епидемията.

Bieber се появява за своята част със съпругата си Hailey Baldwin, а на екрана вече виждаме кадри с фенове, които танцуват облечени в дрехи от неговата колекция, както и двойки и семейства, които се наслаждават на времето си заедно вкъщи.

Видеото включва и много специално участие - на новото гадже на Grande, Dalton Gomez. Досега двамата страняха от публичното пространство, но в края на клипа има сцена с певицата и брокера на луксозни имоти, които прекарват социалната изолация заедно.

Както е известно, приходите от сингъла ще бъдат дарени по различни програми на децата на хората на първа линия в борбата с пандемията.

Коментари