Радио Витоша

webcam

Новини

Jennifer Lopez е съсипана заради отмяната на сватбата

Jennifer Lopez е съсипана заради отмяната на сватбата

Дата: 27.05.2020 Звездата призна, че с годеника й в момента не правят планове за бъдещето
Image
Снимка: instagram

Jennifer Lopez няма търпение да каже "Да!" на годеника си, бившият бейзболист Alex Rodriguez, но заради пандемията ще трябва да почака. Латинодивата даде поредното си интервю, в което сподели, че подготовката за сватбата е спряна.

"Нищо не планираме в момента. Просто чакаме, за да видим как ще се развие ситуацията", каза звездата и призна, че разочарованието е голямо, но обстоятелствата са такива.

Певицата и актриса планираше да си вземе почивка това лято, след като приключи с всичките си професионални ангажименти, за да се омъжи за любимия си. Това обаче няма как да се случи в настоящата обстановка.

Въпреки това, Jennifer не губи позитивната си нагласа и казва, че вероятно Бог има голям план и просто трябва да почакаме и да видим. Тя е убедена, че всичко ще бъде за добро.

Lopez и Rodriguez са заедно от три години, а миналата година през март той й предложи да се омъжи за него. Предложението беше направено точно като по романтичните филми - Alex падна на едно коляно на плажа по време на семейната им почивка и й даде красив пръстен с огромен диамант. Снимки от събитието двамата споделиха в социалните мрежи.

Коментари