Радио Витоша

webcam

Новини

JAX JONES представя дебютния си албум

JAX JONES представя дебютния си албум

Дата: 05.08.2019 JAX JONES представя дебютния си албум с много от най-актуалните световни хит сингли - "SNACKS"!
Image

Носителят на награда Ivor Novello, номинираният за ГРАМИ и BRIT Award продуцент, DJ и мултиинструменталист Jax Jones издава своя дебютен албум – “Snacks”. Форматите на изданието са стандартно CD и двоен винил.

Пускането на “Snacks” демонстрира статуса на Jax като една от най-мощните сили в света на съвременната поп музика с поредица от 7 глобални суперхита.

От номинирания за ГРАМИ и BRIT Award, двойноплатинен сингъл ‘You Don’t Know Me’ с участието на Raye до най-слушания денс трак в Shazam - ‘Breathe', в колаборация с Ina Wroldsen. Списъкът продължава и със супер успешните парчета 'Instruction' с Demi Lovato & Stefflon Don, ‘Ring Ring’ с участието на новата поп звезда Mabel и Rich The Kid, ‘Play’ с Years & Years, 'All Day And Night' с Martin Solveig и Madison Beer, ‘One Touch’ с Jess Glynne, както и с последния #1 сингъл ‘Harder’ с вокалите на Bebe Rexha.

“Snacks” е перфектният парти албум за поколението на плейлистите.

От избухването си на сцената през 2016 с ‘House Work’, Jax Jones се доказа като жанрово-дефиниращ артист, продуциращ и издаващ музика, която обхваща поп, хаус и ърбан.

Използвайки разнообразни музикални влияния и работейки с интересни и различни музиканти, в типичния за него стил, Jax Jones създава албум, в който всяко парче е отличаващо се и в звуково и в текстово отношение, но носи характерния му почерк на артист.

TRACKLISTING

 1. House Work (ft. Mike Dunn & MNEK)
 2. Jacques (with Tove Lo)
 3. You Don’t Know Me (ft. RAYE)
 4. Harder (with Bebe Rexha)
 5. Ring Ring (with Mabel & Rich The Kid)
 6. Instruction (ft. Demi Lovato & Stefflon Don)
 7. Play (with Years & Years)
 8. 100 Times 9. Breathe (ft. Ina Wroldsen)
 9. Cruel
 10. All Day And Night (Europa - Martin Solveig & Jax Jones - with Madison Beer)
 11. One Touch (with Jess Glynne)
 12. All 4 U
 13. This Is Real (ft. Ella Henderson)
 14. Tequila Time (Outro)  

Коментари