Радио Витоша

webcam

Новини

Искам доживотен затвор за Божков, отсече Цветомир Найденов

Искам доживотен затвор за Божков, отсече Цветомир Найденов

Дата: 16.05.2020 Ежедневието на Божков: Оргии, убийства и побои
Image
Снимка: kanal3.bg

Собственикът на Efbet Цветомир Найденов разкри стряскащи подробности от живота на избягалия подсъдим бизнесмен Васил Божков в предаването "Офанзива" на Канал 3. Той обясни, че е сигурен за две убийства, едното от които - на Манол Велев, но отбеляза, че информацията, която има, я е казал на прокуратурата. Найденов смята, че Божков ще продължи да работи с компромати, защото разполага с 20 "ченгета", които мислят неговите схеми и най-вероятно историята с "Vladi Goranov" е тяхно дело.

Надявам се да бъде осъден и да влезе в затвора доживот, каза Найденов. "Най-малкият проблем са заплахите срещу нас. Той е страхлив човек, но отмъстителен", допълни той. Цветомир Найденов използва думата "извратен" по отношение на интимните страсти на Божков. Той разкри, че Черепа е имал различна интимна програма всеки ден.

По отношение на фарса с акциите на Левски Найденов каза, че племенница на Сашо Диков - Йоана Христова - му е била една от любовниците и това е връзката с "куриера Диков". Той отбеляза също, че на щат при Черепа е имало "70 жени с фриволно поведение със заплата 5000 евро". Божков ТВ е спечелена за делото на избягалия подсъдим и с помощта на тези "служителки", допълни бившият му съдружник. Той отбеляза, че директорът на телевизията Флориан Скала е воден по ски курорти и обгрижван на други екзотични места.

Коментари