Dua Lipa изненада 80-годишен суперфен 07 март, 2022

Дуа Липа сподели видео с 80-годишен суперфен, след като го изненада в The Tonight Show на Джими Фалън. Фенът, известен като Papa Richy, стана вайръл в края на 2021 г., след като внучката му качи в TikTok кадри, на които той получава билети, за да гледа певицата на нейното турне Future Nostalgia Tour.

„Концерт на Дуа Липа?“ — възкликва Ричи. "Това не може да е истина?" Неговата ентусиазирана реакция порази интернет и в TikTok събра близо 2 милиона харесвания. Папа Ричи получи шанса на живота си на 3 март, когато срещна поп звездата по време на появата й в The Tonight Show, но нямаше представа какво ще се случи.

„Свързахме се с него, преструвайки се, че сме радиостанция от Ню Йорк и му казахме, че е спечелил конкурс за видео номер едно в TikTok – той повярва в това, хареса му“, обясни Фалън на публиката. „Вчера докарахме него и внучката му до Ню Йорк и той си помисли, че ще бъде интервюиран в радиошоу. Той нямаше представа какво се случва."

Ричи беше изведен за своето „първо радио интервю“ и беше шокиран, че застана на сцената точно до самата Фалън и Дуа Липа. „Четох някъде, че една от мечтите ти е да танцуваш с Дуа Липа“, каза Фалън на Ричи.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини