Травис Скот с нови правни проблеми 30 март, 2022

Адвокати, представляващи семействата на 10-те жертви на фестивала Astroworld, обвиниха Травис Скот в нарушаване на заповед за забрана на коментари, изложена в съдебните производства по множество дела срещу рапъра.

Според съобщенията, рапърът е нарушил насоките, изложени в правни документи да не говори публично за фаталния инцидент от ноември 2021 г., защото е публикувал в социалните медии за инициатива за психично здраве на стойност 5 милиона долара, Project HEAL по-рано този месец. Инициативата включва фонд за справяне с проблемите на безопасността на музикални фестивали и други мащабни събития.

Адвокатите на семействата казват, че рапърът се опитва да използва огромната си платформа, за да повлияе на журито и да възстанови репутацията си преди потенциален съдебен процес.

„Моят екип и аз създадохме Project HEAL, за да предприемем много необходими действия за подкрепа на реални решения, които превръщат всички събития в безопасни пространства, които евентуално могат да бъдат“, написа Травис онлайн по-рано този месец. „Винаги ще почитам жертвите на трагедията на Astroworld, които остават в сърцето ми завинаги“, се добавя в публикацията.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by flame (@travisscott)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини