Румънската звезда Minelli в Office Break - ВИДЕО 08 юни, 2021

Румънската звезда Minelli - хитовият изпълнител зад песента от ефира на радио "Витоша" Rampampam, гостува на Боби в Office Break

В рамките на интервюто поговорихме за успеха на песента, за усещането на Minelli от България, за Евровизия и за това какви музикални проекти ни готви до края на годината. 

Интервюто се проведе на живо в ефир с превод от Ева, Vitosha Drive.

Благодарим на Global Records за възможността. Интервюто можете да гледате тук:

За песента:

В хитовото парче, което катери класации и покорява сърца по цял свят, Minelli говори за любовна връзка, която боли и идва с трудни за забравяне спомени, които постепенно водят до отмъщение. Песента е композирана от Minelli и Viky Red, написана от Minelli и продуцирана от Viky Red. 

„Очаквах с нетърпение да пусна песента и се радвам, че най-накрая мога да я споделя с всички вас. Мисля, че това носи доза смелост и сила, дори ако основната тема на парчето да е връзка, която е причинила много болка. Клипът улавя идеално посланието на песента и превръща всичко в екшън история. Надявам се резултатът да ви хареса и да се насладите на Rampampam ”, казва Minelli.


Клипът преобразува в образи чувствата от токсичната връзка и представя чрез динамични кадри филма на отмъщението. Minelli, подпомогната от двама приятели, успява да осъществи много добре плана си за този, който и е причинил дълбоки рани и болезнени спомени.

Песента и видеото гледайте тук: 

Цялото интервю чуйте тук: 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини