“Get over here!” Mortal Kombat ни зове 19 Февруари, 2021

“Get over here!” "Ела насам!" - защото Warner Bros. представи първия трейлър за предстоящия филм „Mortal Kombat“, който обещава доста кърваво приключение.

Филмът, който е базиран на популярната поредица от видеоигри, няма да има връзка с по-слабо представящите се предшественици от 1995 и 1997 година. Вместо това, режисьорът Саймън Маккуоид, поема в собствена посока, като същевременно включва някои от най-обичаните от феновете аспекти на игралния франчайз, включително ултра-насилствените финали на битките.

Във филма ще се появят много любими герои от видеоиграта. Актьорският състав включва Луди Лин като Liu Kang, Хироюки Санада като Scorpion, Джо Таслим като Sub-Zero, Таданобу Асано като Raiden, Джесика Макнамей като Sonya Blade, Мехкад Брукс като Jax Briggs, Джош Лоусън като Kano, Чин Хан като Shang Tsung, Макс Хуанг като Kung Lao, Сиси Стрингер като Mileena, Елиса Кадуел като Nitara и Даниел Нелсън като Kabal.

Дейвид Калахам, който в момента също работи по продължението на „Spider-Man: Into the Spider-Verse“, е сценарист на филма. Предвижда се да има хибридно издание както в кината, така и на HBO Max на 16 април, тъй като е част от масивната стратегия за стрийминг на Warner Bros., обявена в края на 2020 г.

Първата игра „Mortal Kombat“ е пусната в аркадни игри през 1992 г., и оттогава франчайзът се разраства и включва поколения видеоигри. Най-новата версия, „Mortal Kombat 11“, дебютира през 2019 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини