Fortnite: Не пропускай новото начало! 17 юни, 2020

Нещата вървяха бавно, а след това изведнъж се забързаха. Гигантска водна стена обгърна картата на Fortnite след дългоочакваното събитие “The Device”, където таен агент Мидас се опита да победи бурята и в крайна сметка почти ни удави. Събитието бележи края на историята в Chapter 2, Season 2, а сега преминаваме със скоростта на светлината към Сезон 3.

Ето всичко, което трябва да знаете за Fortnite Глава 2, Сезон 3:

Кога започва? Fortnite Chapter 2, Season 3, започва на 17 юни 2020 г. Ъпдейтът би трябвало да е готов за сваляне около 11 часа българско време. Обикновено нещата отнемат час-два.

Какво е това? За непосветените, сезоните са широкият организационен инструмент за Fortnite. Всеки сезон е белязан от нов battle pass, който можете да купите, за да имате възможност да спечелите редица тематични добавки за игра и изпълнение на предизвикателства като раници, кирки, скинове и т.н. Всеки сезон се предлага и с нови елементи на геймплей, големи мащабни промени в картата и предълъг разказ, който свързва всичко заедно. Сезон 2 беше на тема агенти, с шпионски бази, пълни с юнаци и съкровища, изскачащи из цялата карта.

Fortnite КРЕДИТ: EPIC GAMES

Каква е темата за сезон 3? Въпреки че предполагам, че това не е напълно потвърдено, има достатъчно доказателства, че темата е водата. Какво ще означава това по време на игра, не е ясно, но почти определено получаваме гмуркане, както и евентуално нови оръжия. Не бих се шокирал и от наличието на подводница.

Какво ни казват тийзърите? Всеки сезон обикновено получаваме поредица от тийзъри, които показват малко от това, което ще получим през следващия сезон. След снимка на тризъбеца и някои други намеци, ние определено ще получим Aquaman като следващат скин на супергерой след Deadpool. Има и намек за град, който напомня на пиратския сезон, както и възможността за астронавт? Всичко това скоро ще има смисъл, обещавам.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини