Радио Витоша

webcam

Новини

Феновете разплакаха Lady Gaga

Феновете разплакаха Lady Gaga

Дата: 29.05.2020 Звездата сподели емоционалната си реакция след премиерата на новия й албум "Chromatica"
Image
Снимка: facebook

Lady Gaga издаде дългоочаквания си нов албум "Chromatica", с който се завръща към стила музика, превърнал я в световна музикална икона. Не само феновете бяха развълнувани да чуят творението на Мама Чудовище - самата тя също сподели емоционалната си реакция.

34-годишната звезда е била изключително притеснена за шестия си албум, който излиза четири години след предишния "Joanne". Малко преди премиерата в Twitter Gaga отброяваше минутите до официалното пускане на колекцията, а след това остана без думи и сподели, че няма сили да пише повече: "Не мога да туитвам, защото не мога да спра да плача, толкова съм щастлива. Благодаря ви". Певицата останала безмълвна и започнала да плаче, когато видяла положителните реакции на феновете за новия й албум.

Тя все пак намери сили да насърчи хората да слушат песните й, защото разказват нейната "истинска история" - "Моля ви, слушайте от началото до края, не прескачайте песни, това е истинската ми история".

Gaga подготви почитателите си за премиерата на "Chromatica" със синглите "Rain on Me" с Ariana Grande и "Stupid Love", а вчера от нетърпение пусна и "Sour Candy", песента й със световноизвестната к-поп група BLACKPINK, към която имаше огромен интерес още от обявяването на траклиста на албума.

Gaga е съавтор на всяка песен в "Chromatica" и е изпълнителен продуцент на записа заедно с BloodPop.

В списъка с изпълнения са и тези с нейния голям приятел сър Elton John и със Skrillex.

Някои феновете вече тълкуват текстовете и свързват някои песни с раздялата на Lady Gaga с Christian Carino през 2019 г. след двегодишна връзка. Например във "Fun Tonight" тя пее: ''Може би е време да си кажем сбогом".

Gaga, която в момента се среща с Michael Polsanky, наскоро призна, че е вложила някои от най-болезнените моменти от живота си в "Chromatica" с надеждата да успее да помогне на други в подобни ситуации.

Коментари