Радио Витоша

webcam

Новини

Ellie Goulding пя на онлайн сватба

Ellie Goulding пя на онлайн сватба

Дата: 21.04.2020 Певицата изпълни хита си "Love Me Like You Do" за първия танц на младоженците
Image
Снимка: facebook

В условията на пандемия и самоизолация, хората по целия свят пренесоха социалния си живот в интернет пространството, включително важни семейни събития като сватбите. 

Двойка във Великобритания не се отказа от това да се врече във вярност въпреки ситуацията, като церемонията се състоя онлайн, а близките им присъстваха виртуално на щастливия момент. 

Изненадата за младоженците дойде, когато се оказа, че сред гостите на празненството им е самата Ellie Goulding. 

Певицата се включи на живо с китара в ръце и изпълни хита си "Love Me Like You Do", който послужи за музикален фон за първия танц на Hayley Pitman и Harvey Skelton като съпрузи. 

"Поздравления, Harvey и Haley", каза певицата преди серенадата. “И двамата сте герои и всички ви обичаме”. 

Сватбата била организирана от специализиран британски сайт, а голямата музикална изненада била в чест на Hayley, която работи в Националната здравна служба и съответно е от хората на първа линия в борбата с коронавируса във Великобритания. 

А защо точно "Love Me Like You Do"? Защото това е била песента, която булката искала да звучи в църквата, докато тя върви към олтара. Според плановете сватбената церемония трябвало да се проведе по-миналия уикенд, но заради епидемията била отложена и организирана в онлайн пространството. 

Коментари