Радио Витоша

webcam

Новини

Домусчиев: Записката, показана от Божков е манипулация

Домусчиев: Записката, показана от Божков е манипулация

Дата: 18.05.2020 Собственикът на Нова ще атакува договора на тотото с "Божков ТВ"
Image
Снимка: Профил Facebook

В бизнеса съм спазвал неотклонно законите и етиката в отношенията. Така Кирил Домусчиев коментира поредна Фейсбук изява на избягалия подсъдим Васил Божков. Паметната записка също е доказателство за това, казва още Домусчиев и допълва, че “Нова Броудкастинг груп” ще сезира Комисията за защита на конкуренцията за договора на “БТВ медия груп” с Българския спортен тотализатор, защото в контракта е записано, че тотализаторът не може да преговаря и сключва договор с “Нова Броудкастинг груп”.

"Твърдя, че подобни ограничения върху държавна компания от страна на частна (“БТВ медия груп ”) е недопустимо и скандално! Сега разчитам на компетентното мнение и реакция на отговорните институции в България", пише още в поста си Домусчиев.

Собственикът на Нова отбелязва също, че много години преди покупката, Божков е плащал за реклама и ПР в телевизията значително по-големи суми (първият договор е от 16.07.2012г). Публичното предоставяне на записката е манипулация, каза Кирил Домусчиев в профила си във Фейсбук.

Коментари