The Chainsmokers ще пеят от космоса 19 юли, 2022

The Chainsmokers се записаха за изпълнение на ръба на космоса. Според AP News, дуетът Дрю Тагарт и Алекс Пол ще влезе в капсула, свързана със стратосферен балон, и ще свирят на около 32 км над Земята. Начинанието, което се очаква да се случи след няколко години, ще направи Тагарт и Пол първите музикални артисти, които ще свирят на ръба на космоса според Райън Хартман, главен изпълнителен директор на компанията за космически туризъм World View.

World View каза пред AP, че The Chainsmokers ще бъдат на един от встъпителните полети на компанията, планирани за 2024 г., и ще имат изпълнение на живо от вътрешността на капсулата. „Винаги сме мечтали да отидем в космоса и сме подтикнати да си сътрудничим с World View, за да получим това приключение и изживяване“, се казва в изявление на The Chainsmokers. „Знаем, че гледките към Земята и космоса ще бъдат невероятни и вдъхновяващи и се надяваме да използваме този полет за творчество и бъдещи проекти.“

Хартман вярва, че изпращането на хора на изкуството в космоса вместо само учени и инженери може да ги „вдъхнови да направят нещо различно от това, което иначе биха направили“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Chainsmokers (@thechainsmokers)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини