Радио Витоша

webcam

Новини

Джей Джей Ейбрамс смята, че продължението на „Междузвездни войни“ е ощетено от липсата на планиране

Джей Джей Ейбрамс смята, че продължението на „Междузвездни войни“ е ощетено от липсата на планиране

Дата: 28.05.2021
Image
Снимка: БТА

Джей Джей Ейбрамс смята, че продължението на „Междузвездни войни“ е ощетено от липсата на планиране. 54-годишният режисьор ръководи „Силата се пробужда“ и „Възходът на Скайуокър“, а Райън Джонсън режисира „Последните джедаи“ и намекна, че опитът от кариерата му го е научил да подхожда към проекти с ясен план, дори ако елементи от историята трябва да бъдат променени.

Ейбрамс каза: „Участвал съм в редица проекти, които имат идеи, които започват с нещо, което чувстваш сякаш знаеш как ще се развие, друг път това, което е написано, не сработва пред камерата. Има и неща, които смятате, че просто ще бъдат толкова добре приети, а се разбиват на пух и прах“.

Създателят на филма „Star Trek“ също разкри как писането по време на коронавирусната криза засилва важността на подготовката за неочакваното във филма.

Говорейки пред уебсайта Collider, Ейбрамс каза: „Това, което научих като урок в тази пандемична година е, че трябва да планирате нещата възможно най-добре и винаги трябва да можете да реагирате на неочакваното.

Коментари