Чуйте новия трак на ATB & Topic & A7S - Your Love (9pm) 15 януари, 2021

Германската музикална денс легенда ATB, заедно с хит изпълнителите Topic & A7S, представя сингъла ‘Your Love (9pm)’. 

Песента е модерна римейк версия на едноименната платинена класика на ATB от 1998. Работейки заедно в студио в Германия, ATB и Topic с лекота комбинират музикалните си стилове и финализират текста на парчето във видео разговор с A7S. 

През последните 20 години получих толкова много предложения за колаборации, римейк версии и кавъри на ‘9pm  (Till  I  Come)’, но не приех нито едно от тях, защото никога не успях да чуя звученето, към което се стремях”, разказва ATB. “Когато заедно с мениджъра ми Rudi слушахме хита на Topic, "Breaking Me", за първи път усетих, че двата наши звукови свята биха могли да се слеят перфектно.

 

В унисон с TikTok поколението, новата версия на ATB & Topic парадира с извисяващите се вокали на A7S и мощна, плътна басова линия с емблематичен вайб и дълбока транс енергия. 

9pm (Till I Come) е абсолютна денс класика, която знаех и обичах още в детските си години.”, споделя Topic. “За мен е огромна чест да съм част от първия римейк на песента заедно с ATB. Типичният за ATB китарен риф се снхронизира със звученето на моята "меланхолична денс музика", а разпознаваемият глас на A7S резонира в перфектнa симбиозa!” 

Новата версия на ‘Your Love (9pm)’ идва след една дефинираща музикалната кариера на Topic & A7S година. През 2020 дуото издаде сингъл с номинирания за ГРАМИ американски рапър Lil Baby - ‘Why Do You Lie To Me’. Меланхоличното денс парче реализира над 30 млн. стрийма в Spotify и превзе радио и ТВ ефира глобално. Парчето ‘Breaking Me’ пък не само се превърна във вайръл феномен, но постигна рекордни милиони стрийма и бе удостоено с мултиплатинен сертификат.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини