Радио Витоша

webcam

Новини

Christina Aguilera с първо EP и втори албум от 20 г. насам

Christina Aguilera с първо EP и втори албум от 20 г. насам

Дата: 21.01.2022 Christina Aguilera празнува издаването на своето първо EP и втори албум от 20 г. насам, който е изцяло на испански език - LA FUERZA
Image
Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

След дълго очакване носителката на множесто награди GRAMMY и Latin GRAMMY Christina Aguilera празнува издаването на своето първо EP и втори албум от 20 г. насам, който е изцяло на испански език - LA FUERZA. 

Само ден преди това певицата представи горещо ново парче с участието на Ozuna - „Santo“. В третия сингъл от компилацията звездите представят несравнимите си вокални умения, осигурявайки невероятно изпълнение, a латино ритмите създават перфектна предпоставка той да стане хит.

Песента е написана от Christina Aguilera, Ozuna, Dallas K, Gale, Josh Barrios, продуцирана от Rafa Arcaute, Federico Vindver, Dallas K и копродуцирана от Afo Verde. Заедно с аудиото бе и премиерата на официалното видео, режисирано от Nuno и заснето в Лас Вегас преди няколко месеца.

Следвайки модата на легендарните видеоклипове на Aguilera, този на „Santo“ е визуално зашеметяващ, чувствен и продължава историята, започнала с последните й два испански сингъла - „Pa’ Mis Muchachas“ и „Somos Nada“

Christina Aguilera има невероятно испанско наследство, благодарение на баба й и дядо й, които са я потопили в латино културата. Вдъхновена от еквадорските й корени, записът на EP-то оказва значително влияние върху певицата и я кара да се влюби в музиката по съвсем различен начин.

Шест уникални и изящни песни са част от това произведение на изкуството, което включва най-добрите латино звуци с тяхното разнообразие, но под един общ знаменател: посланието за силата на жената, нейната смелост, кураж и право на избор.

Коментари