Радио Витоша

webcam

Новини

Christina Aguilera изпълнява песента към новия филм на Disney – “Мулан”

Christina Aguilera изпълнява песента към новия филм на Disney – “Мулан”

Дата: 10.03.2020 Филмът тръгва В КИНАТА на 27-ми март, заедно с премиерата на саундтрака.
Image

Мултиплатинената изпълнителка и носител на редица награди, световната супер звезда и автор на песни, Christina Aguilera, изпълнява водещите музикални теми “Loyal Brave True” и “Reflection (2020)” от новия филм на Disney – “Мулан”. Двете песни звучат, както във филма, така и в саундтрака към него, композиран и дирижиран от високопризнатия създател на музика за филми и игри Harry Gregson-Williams. 

Филмът тръгва В КИНАТА на 27-ми март, заедно с премиерата на саундтрака. 

Песента “Loyal Brave True” е налична за стрийминг и сваляне тук: https://MulanOST.lnk.to/loyalbravetrue. Нейни автори са Jamie Hartman, Harry Gregson-Williams, Rosi Golan и Billy Crabtree, а музикален продуцент на проекта е Jamie Hartman. 

Президентът на “Музика & Саундтраци” в Walt Disney Studios, Mitchell Leib, разказва: “Christina е един от най-великите гласове на всички времена. Оригиналното й изпълнение на песента ‘Reflection’ от анимираната версия на филма, когато тя е само на 16 г. и все още неизвестна, заема своето заслужено място в историята на световната музика и е основополагащо за несравнимата й кариера, която идва не след дълго.“ 

По думите на Christina Aguilera: “Филмът Мулан и песента ‘Reflection’ съвпадат с първата ми звукозаписна сделка в живота. Вълнуващо е да се върна към толкова невероятен филм, пълен с мощ и смисъл, и този смисъл устоява във времето: да останеш верен на себе си, да бъдеш този, който си и да учиш другите как да бъдат безстрашни. Новата песен ‘Loyal Brave True’ пресъздава финият баланс между уязвимост и сила.” 

Новата версия на “Reflection” е продуцирана от Gregson-Williams. Оригиналът от 1998 е написан от David Zippel и Matthew Wilder. Музикалните видеа към двете песни, с участието на Aguilera, ще бъдат режисирани от режисьора на филма Niki Caro (“The Zookeeper’s Wife,” “McFarland, USA”) и ще излязат малко по-късно този месец.

Коментари