Радио Витоша

webcam

Новини

Ц. Найденов: Божков винаги лъже! Лъже и за данъците

Ц. Найденов: Божков винаги лъже! Лъже и за данъците

Дата: 16.05.2020 Собственикът на Efbet с пикантни подробности за любовния живот на Черепа
Image
Снимка: novini.bg

Твърдението на Васил Божков, че няма данъци за плащане е защитна теза на човек, който винаги лъже, каза Цветомир Найденов в интервю за БЛИЦ. Той добави и подробности за разточителния живот, който е водел избягалият в Дубай подсъдим бизнесмен. Сред изредените от него бяха къща на Халкидики, апартамент в Париж за 25 млн. евро, който бил приписан на любовницата му Елена Динева. Проблемът с имането на Божков е, че то е постигнато с неплащане на данъци и рекет по конкуренцията, категоричен е Найденов.

"Доста хора развеждаше по скъпите курорти - Куршевел, Сен Тропе... Ако има интерес от теб, също ще те развежда. Храни те, пои те, а после ще те прецака. Той водеше и Флориан Скала (б.р. - главният изпълнителен директор на bTV Media Group) по Куршевел, същото правеше и с международния аферист Барак Алон."

Собственикът на Efbet довери, че се страхува за живота си, защото Черепа е опасен престъпник и може да удари винаги. Найденов го определи като убиец, рекетьор и "най-опасният престъпник в България за последните 30 г". Той отправи адмирации към прокурорите, които не са се уплашили и са му повдигнали обвинение.

По отношение на връзката на Божков с певицата Лилана, Найденов каза, че тя е имала специален ден за посещения при него, а Елене Динева я е мразела. "Може би сега ще се засичат в ареста."

Коментари