Радио Витоша

webcam

Новини

БТВ е под сянката на Божков, категоричен е Цветомир Найденов

БТВ е под сянката на Божков, категоричен е Цветомир Найденов

Дата: 15.05.2020 Той се усъмни в достоверността на показаните "разговори"
Image

"Фактите доказват, че Васил Божков фалира всичко, до което се докосне", каза в предаването "От дузпа в тъч" по Sportal TV собственикът на Efbet Цветомир Найденов. Той се върна към 2016 година, когато е искал ЦСКА да бъде спасен и оздравен, вместо последвалия фалит. Найденов отбеляза, че тогава Божков е подарил дружеството на феновете, защото е видял, че не може да се справи. 

Според собственика на Efbet политическите фарсове на Божков са безсмислени и разкри, че е предупредил Тити Папазов, че в крайна сметка ще бъде излъган от избягалия в Дубай подсъдим. Той добави: "Васил Божков си е един стар велинградски измамник, най-слабият ученик на Владо Доктора - известен велинградски комарджия".

Цветомир Найденов се върна на събитията отпреди година. От тогава датират заплахите за убийство от страна на Васил Божков към братя Найденови. Той цитира думи на Черепа, че няма как дабъдат чути, защото са заглушени откъм медии и сподели: "В бТВ се опитах да дам интервю и нищо не стана. Виждаме сега, че Божков говори само там. Явно тази телевизия е под негово влияние и се опитват да дестабилизират държавата, защото не има харесва, че след 30 години демокрация най-сетне нещо се случва и има правосъдие." Найденов се възмути, че на човек с 12 досъдебни производства се дава праймтайм ефир в бТВ и се усъмни в достоверността на показаните "разговори"

Собственикът на Efbet припомни, че фирмите, които са спонсорирали Левски, са били практически нелегални, защото не са плащали данъци. Той обвини Божков, че е изгонил много свои съдружници със заплахи и крадене на бизнес. 

Цветомир Найденов не пропусна да отбележи, че е подал сигналите срещу Васил Божков по времето на Сотир Цацаров, но разследванията са започнали, когато главен прокурор е станал Иван Гешев. Той акцентира, че мистериозните зверски побои в българския футбол са се върнали със завръщането на Божков в него. Найденов припомни как нагло беше пребит маркетинговият директор на Левски, а след това и журналистът Слави Ангелов.

Коментари