Радио Витоша

webcam

Новини

Bring Me The Horizon и Ed Sheeran пуснаха нова версия на ‘Bad Habits’

Bring Me The Horizon и Ed Sheeran пуснаха нова версия на ‘Bad Habits’

Дата: 21.02.2022 "Мисля, че хората наистина ще харесат новата версия"
Image
Снимка: Орфей Мюзик

Bring Me The Horizon и Ed Sheeran заедно разкриха алтернативна студио версия на ‘Bad Habits’.

На 8 февруари Sheeran се обедини с метъл групата за преработка на версията на трака от 2021 като зададоха началото на BRIT Awards 2022.

По-рано миналата седмица те тийзнаха студиен запис на песента след като Oli Sykes от Bring Me The Horizon сподели FaceTime разговор с Sheeran, в който дискутират изпълнението им на живо и предстоящото издаване на песента.

Sykes казва: “Има толкова много хора, искащи студийна версия“, на което Sheeran отговаря: “Трябва да пуснем една“ и добавя: “Ще викнем Jordan и момчетата и ще добавим вокали. Да се уверим, че накрая ще има жестоко ръмжене!“. Сега вече алтернативната версия на трака е издадена.

За новата версия на трака Sheeran казва: “Наистина се израдвах на шоуто миналата седмица и мисля, че хората наистина ще харесат новата версия. Вълнувам се тя да излезе“.

Oli Sykes от Bring Me The Horizon казва: “От получаването на имейла с питане дали искаме да открием Наградите с Ed Sheeran, през чатене и разменяне на идеи, до репетиции, изпълняване и сега издаване на версията, няма нужда да казвам, че всичко бе много целенасочено. Но ние предизвикваме границите на собствения си и други жанрове, така че това се оказа перфектното предизвикателство“.

Коментари