Billie Eilish с нов сингъл „NDA” 09 юли, 2021

Billie Eilish представи новия си сингъл NDA” и саморежисирано видео към него, които ни карат да настръхнем.

В песента изпълнителката разказва за мрачната страна на известността и трудностите, които идват с нея – невъзможни връзки, далеч от нормалния социален живот и потенциални преследвачи.

Въпреки, че новият й проект Happier Than Ever би трябвало да показва една по-мека и щастлива страна на Eilish, с NDA” тя оставя вярна на стила си и болезнената искреност в текстовете си, препращайки слушателите към страховитата ера на When We All Fall Asleep Where Do We Go.

Видеото към песента, което е заснето на един кадър, представя Billie, заедно с екип от 25 професионални шофьори – каскадьори, които карат бясно покрай нея.

В него не участват дубльори и няма допълнителни визуални ефекти – органично и неподправено, като самата Eilish.

“NDA” е петият трак от втория й албум Happier Than Ever”, който се очаква да излезе на 30 юли, като преди това седемкратната носителка на Грами представи песните Therefore I Am”, “Lost Cause” и “Your Power” заедно с видеата към тях.

2021 г. се очертава като изключително силна за 19-годишната суперзвезда – песента й Your Power” дебютира на #10 в класацията Billboard Hot 100 и събра над 150 млн. стрийма в първите две седмици от релийза. В началото на годината Billie грабна две статутеки на наградите Грами – „Звукозапис на годината“ за „everything i wanted” и „Най-добра песен, писана за визуална медия“ с „No Time To Die”  от саундтрака към предстоящия филм от поредицата за James Bond. През февруари документалният й филм „The World’s A Little Blurry получи световно признание от критиците, а по-рано този месец Eilish издаде и фотокнига, която включва стотици невиждани досега снимки и улавя перфектно вътрешния и външния й свят, давайки възможност на феновете да надникнат в личния й живот.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини