Радио Витоша

webcam

Новини

Billie Eilish отлага световното си турне “Where Do We Go?”

Billie Eilish отлага световното си турне “Where Do We Go?”

Дата: 15.05.2020 Междувременно стана ясно, че поп звездата използва времето си у дома, за да работи по нова музика заедно с брат си и музикален партньор Finneas.
Image

Billie Eilish отлага останалите концерти от световното си турне “Where Do We Go?” заради ситуацията с коронавируса.

"За съжаление, в интерес на безопасността на всички, трябва да отложим останалите шоута тази година", написа певицата в съобщение в Instagram Stories. И добавя, че с нейния екип работят по изработването на нов график за изявите й и ще уведоми феновете си при първа възможност.

През март Eilish успя да осъществи само първите три концерта от турнето в Северна Америка в подкрепа на хитовия й дебютен албум “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” преди да бъде обявена пандемия.

От екипа на носителката на “Грами” също публикуваха официално съобщение в Twitter за отлагането, в което обещават, че всички вече закупени билети ще важат за евентуалните нови дати или феновете ще си получат парите обратно.

Междувременно стана ясно, че поп звездата използва времето си у дома, за да работи по нова музика заедно с брат си и музикален партньор Finneas.

Коментари