Радио Витоша

webcam

Новини

Билетите за Адел се препродават за над £7 000

Билетите за Адел се препродават за над £7 000

Дата: 05.11.2021 Феновете не са доволни
Image
Снимка: БТА

Цените на билетите за концертите на Адел през 2022 г. в Хайд Парк достигат 7500 британски лири на черно, след като са били разпродадени почти мигновено! Адел стартира новата си ера с гръм и трясък, докато се подготвя за издаването на четвъртия си албум „30“.

Емблематичната авторка на песни разкри, че ще бъде хедлайнер на BST Hyde Park следващото лято, като концертите ще отбележат пет години от последното й изпълнение на живо във Великобритания.

Билетите бяха пуснати в продажба на 30 октомври в 10 часа сутринта и бяха разпродадени напълно за броени минути!

Над 100 000 кандидати бяха настанени на виртуални опашки в множество сайтове, за да се опитат да се сдобият с желаните билети. Сега билетите вече се препродават онлайн от трети страни. Поради голямата популярност на концертите, цените се завишават многократно.

Феновете на Адел бяха разочаровани, след като повярваха, че имат приоритетни билети за следващите концерти след отменени дати за 2017 г. Те се мъчеха да се регистрират за достъп до предварителна продажба и не им беше даден приоритет, въпреки че пропуснаха да я видят на живо през 2017 г.

Преди четири години певицата беше принудена да отмени последната си изява на стадион „Уембли“, след като повреди гласните си струни, а феновете се надяваха, че ще получат приоритетни билети, когато тя в крайна сметка се завърне на сцената.

Коментари