Джъстин Бийбър разкри какво се случва със заболяването му 14 юни, 2022

Джъстин Бийбър сподели какво се случва с борбата му със синдрома на Рамзи Хънт, който остави лицето му временно парализирано.

Миналата събота звездата сподели видео, в което обясни как наскоро е бил диагностициран с редкия синдром, който се появява след като херпес засяга нерв близо до ухото. Във видеото Джъстин не можеше да движи дясната част от лицето си.

Бийбър увери феновете си, че лицевата парализа ще премине с времето. Сега той споделя на стори в Instagram, че се подобрява. „Всеки ден съм все по-добре“, казва той, като отбеляза, че християнската му вяра му е помогнала да се справи със заболяването.

В резултат от синдрома, Бийбър трябваше да отмени остатъка от концерти в Северна Америка. Новините за отмяната на концертите, той сподели още преди да разкрие болестта си. До този момент графика на световното турне на изпълнителя беше променян три пъти. През юли и август Джъстин ще се отправи за 6 концерта към Европа, а в началото на другата година ще направи 11 концерта във Великобритания.


 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини