Радио Витоша

webcam

Новини

Без "синя" и "зелена" зонa през почивните дни

Без "синя" и "зелена" зонa през почивните дни

Дата: 23.05.2019 За празничния 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, Столична община е осигурила безплатен достъп до парк-музей "Врана".
Image

Зоните за паркиране в столицата няма да работят на 24, 25 и 26 май, съобщиха от Центъра за градска мобилност (ЦГМ). През празничните дни градският транспорт ще се движи по празнично разписание. През трите неработни дни за удобство на гражданите и гостите на столицата се увеличават колите по линия 66, които пътуват по маршрут Зоопарк – Морени (Витоша).

За празничния 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, Столична община е осигурила безплатен достъп до парк-музей "Врана". До там ще може да се стигне с автобусна линия № 505 с маршрут от пл. "Орлов мост" по бул. "Цариградско шосе" до парк-музей "Врана".

Линията обслужва съществуващите си двупосочни спирки: „Пл. Орлов мост” (в посока Национален стадион „Васил Левски“, разположена на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“); „Хотел Плиска”, „УМБАЛ Св. Анна”, „МС Цариградско шосе” и „Парк-музей Врана”.

Коментари