Джъстин Тимбърлейк, Halsey и Фарел Уилямс в ново на Calvin Harris 16 юли, 2022

Calvin Harris сподели още един сингъл от предстоящия си албум Funk Wav Bounces Vol. 2. Най-новата песен "Stay With Me" е с Джъстин Тимбърлейк, Halsey и Фарел Уилямс, които се обединяват за лятна мелодия за бягство. След като пусна песента, екипът направи и премиера на придружаващо музикално видео, на което се виждат Halsey, JT и Pharrell, облечени в най-добрия си тоалет от 70-те със свеж, модерен привкус.

Видеото вижда как JT и Pharrell пеят и танцуват през зашеметяващите калейдоскопични визуализации и афинитета на Calvin Harris към наситените цветове и отблясъците на обектива, потапяйки зрителя в свят, който е вечно в перфектен летен залез. Музикалното видео на Harris за предишния му сингъл „Potion“ с участието на Dua Lipa и Young Thug има подобно настроение благодарение на филмовия режисьор Емил Нава.

Дългоочакваната антология с лятна тематика е насрочена за премиера на 5 август. Той следва неговия изключително успешен 2017 Funk Wav Bounces Vol. 1, който също така може да се похвали с впечатляваща гама от гости като Франк Оушън, Мигос, Травис Скот, Ариана Гранде и др.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emil Nava (@emilnava)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини