Радио Витоша

webcam

Новини

Бебето на Кайли Дженър споделя сладка връзка с баща си

Бебето на Кайли Дженър споделя сладка връзка с баща си

Дата: 23.02.2022
Image
Снимка: instagram

Кайли Дженър и Травис Скот посрещнаха второто си дете, Улф Уебстър, по-рано този месец, но се оказа, че той споделя сладка връзка с баща си: името му.

Според акт за раждане, получен от TMZ, второто име на бебето e Жак, което всъщност е рожденото име на Травис. Документът също така показва, че Улф е бил акуширан от същия лекар, който е бил при раждането на първото дете на двойката, 4-годишната дъщеря Сторми.

След месеци на спекулации, че Дженър ще има момче, Улф се роди на 2 февруари 2022 г. Тя обяви раждането му дни по-късно в социалните мрежи със снимка на малката му ръка.

Въпреки че двойката не разкри веднага името на сина си, Дженър в крайна сметка го потвърди в своя Instagram с прост надпис „Улф Уебстър“ и емоджи сърце.

По рано техен семеен приятел беше споделил за очакването на бебето: „Кайли никога не се е чувствала по-подготвена за нещо през целия си живот“, каза източник пред Us Weekly. „Кайли и Травис са толкова развълнувани, че отново са на това пътуване заедно. Те са толкова влюбени един в друг. Те споделят специална връзка като родители, до която никой друг не може да се докосне... Тя няма търпение да има Сторми брат и сестра."

Коментари