Радио Витоша

webcam

Новини

Арнаудова: На последната среща посрещнах Божков с Флориан Скала - директор на bTV!

Арнаудова: На последната среща посрещнах Божков с Флориан Скала - директор на bTV!

Дата: 06.06.2020 Пиарката на Бойко Борисов разби манипулациите на избягалия в Дубай Васил Божков с Фейсбук пост
Image

Днес беглецът от правосъдието Божков атакува пиарката на премиера Севдалина Арнаудова. Тя обаче не му остана длъжна и отговори на манипулациите му.Ето какво каза по случая Арнаудова:
 
"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.
Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.
И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!"
 
 

Коментари