Пуснаха в продажба билетите за „Смъртта може да почака“ 16 септември, 2021

Дългоочакваният 25-ти филм от емблематичната шпионска поредица, който бележи последното превъплъщение на Даниел Крейг като иконичния Джеймс Бонд. Впечатляващата суперпродукция тръгва в кината от 1 октомври, а най-нетърпеливите фенове ще могат да изживеят най-опасната мисия на агент 007 още на 30 септември, на специални предпремиерни прожекции.

Смъртта може да почака ще предложи на зрителите превърналите се в запазена марка на 60-годишната поредица зрелищен екшън, иновативни джаджи, емблематични коли, забележителни локации и изискан стил, както и криеща много изненади и обрати драматична история, която обещава достоен завършък на Бонд-ерата на Даниел Крейг. Потопете се в уникалната атмосфера на света на агент 007 със специално видео, отбелязващо началото на предварителните продажби и купете своя билет сега!

В Смъртта може да почака Джеймс Бонд е напуснал активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Покоят му обаче се оказва краткотраен – на прага му се появява старият му приятел Феликс Лайтър от ЦРУ, който има нужда от неговата помощ. Мисията да спаси отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното и отвежда Бонд по следите на мистериозния Сафин (Рами Малек, Бохемска рапсодия). Въоръжен с опасна нова технология, която може да причини смъртта на милиони хора, Сафин търси отмъщение и жадува за Маделин Суон (Леа Сейду) – първата жена, която Бонд си е позволил да обича истински след смъртта на Веспър Линд и която крие не по-малко опасни тайни.

Режисьор на Смъртта може да почака е Кари Фукунага (Истински детектив, Beasts of No Nation), а продуценти са Майкъл Уилсън и Барбара Броколи. Сценарият е дело на Нийл Първис, Робърт Уейд, Кари Фукунага и Фийби Уолър-Бридж. В ролите са Даниел Крейг, Рами Малек, Леа Сейду, Ана де Армас, Лашана Линч, Ралф Файнс, Кристоф Валц, Бен Уишоу, Наоми Харис, Джефри Райт, Рори Киниър, Били Магнусен и др.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини