Радио Витоша

webcam

Новини

Aidan Martin прави дебюта си с песента Good Things Take Time

Aidan Martin прави дебюта си с песента Good Things Take Time

Дата: 31.08.2021 Подписал с Warner Music Germany и работейки тясно с Neil Ormandy (James Arthur, Galantis), Martin е готов за пробив.
Image
Снимка: orpheus-music.com

Казват, че хубавите неща отнемат време; Aidan Martin определено знае истината зад тези думи. Благословен с креативен гений от ранна възраст, британският изпълнител и автор на песни е тестван от изпитанията на живота отново и отново.

Понякога самоналожени, други пъти причинени от обстоятелствата, в които се е намирал. На 30 години Aidan пише песни с толкова много истина в тях, честни до крайност и емоционално сърцераздирателни, болезнено красиви и истински чувствени – това са неща, които не можете да измислите, освен ако вече не сте ги преживели.

Събирайки  30 милиона стрийма само с няколко независимо издадени песни, топ позиции като #4 в Британската класация за изпълнители и автори на песни, както и места в  британското риалити телевизионно шоу “Love Island” и в класацията на Spotify Top 50 Viral в Обединеното Кралство и Ирландия, Aidan вече има бързо разрастваща се фен база сред слушателите и музикантите. Joss Stone и Will Young са само някои от имената, за които е писал песни.

Сега Aidan прави дебюта си с голям лейбъл с “Good Things Take Time”, песен, която служи като перфектното представяне на човека и артиста Aidan Martin.

Коментари