Радио Витоша

webcam

Новини

Адел с турне в Лас Вегас от ноември

Адел с турне в Лас Вегас от ноември

Дата: 26.07.2022 Концертите бяха отложени през януари
Image
Снимка: БГНЕС

Адел обяви, че отложеното й турне в Лас Вегас ще се проведе от ноември до март. 34-годишната британска певица, носител на множество награди, трябваше да изнесе серия от концерти от януари до април тази година в „Сизър Палас“, но те бяха отменени.

В емоционално видео обръщение в социалните мрежи, в началото на годината, Адел заяви, че епидемията от КОВИД-19 и наложените ограничения, означават, че шоуто няма да бъде готово навреме.

Сега, обявявайки пренасрочените дати в социалните мрежи, Адел написа: „Думите не могат да обяснят колко съм възторжена, че най-накрая мога да обявя началото на шоуто. Наистина бях с разбито сърце, че трябваше да отменя концертите. Но след това премисляне на логистиката за шоуто, което се чувства като цяла вечност, и което наистина искам да представя, аз вече знам, че може да се случи. По-развълнувана съм от всякога! Знам, че за някои от вас това беше ужасно решение от моя страна и винаги ще съжалявам. Но повярвайте ми, беше правилното. Сега ще дам най-доброто от себе си. Благодаря ви за търпението. Обичам ви. Адел."

След отмяната на шоуто й в Лас Вегас, в последния момент през януари, се наложи Кийт Ърбън да заеме мястото й, докато притежателите на билети за Адел бяха помолени да изчакат допълнителни актуализации. Британската суперзвезда дълго време пазеше мълчание.

По-рано този месец Адел направи два впечатляващи концерта в Хайд Парк и от сцената заяви, че никога не е искала да разочарова феновете. Също така призна, че общественият натиск е бил „брутален“ и тя се е превърнала в „черупка на човек“ след гневните реакции.

Певицата, която сега живее в Лос Анджелис, се върна в светлината на прожекторите през 2021 г. с четвъртия си албум, „30“.

Коментари