Anne-Marie съобщи подробности за новия си албум 23 май, 2021

Anne-Marie зарадва феновете със съобщение за дългоочаквания ѝ нов албум. Колекцията "Therapy" ще излезе на 23-и юли, а в допълнение тази седмица беше представена носталгичната колаборация на певицата с Niall Horan "Our Song". Клипът към изпълнението е режисиран от Michael Holyk и е вдъхновен от историята за Bonnie & Clyde, бродещи из града в търсене на ново начало. 

Вторият албум на Anne-Marie е продължение на мултиплатинения "Speak Your Mind". С четири милиона продажби записът от 2018 г. беше най-продаваното дебютно издание в Обединеното кралство тогава. 

"Therapy" въплъщава характерната артистичност на родената в Есекс певица, нейнатс женска откровеност и разбиващ вокален диапазон. Траклистът все още не е обявен, но Anne-Marie разкри, че в съдържанието освен колаборацията с Niall, ще бъдат още "Don’t Play" с KSI и Digital Farm Animals и изпълнението с Nathan Dawe и MoStack "Way Too Long".

По изпълнения с октровеност и жизненост албум Anne-Marie е работила с Max Martin (Ariana Grande, Taylor Swift), Kamille (Little Mix, Headie One), MNEK, Raye, TMS, Blake Slatkin (The Kid Laroi, 24kGoldn), Ed Sheeran, Nathan Dawe и Plested (Lewis Capaldi). Продуценти са Mojam (Aitch, Fredo), Fred Ball (Rihanna), TMS и Blake Slatkin.

За новото си творение Anne-Marie казва: “Ооо, ТОЛКОВА е приятно да анонсирам новия си албум, "Therapy". Музиката е източник на лечебна сила за всички и самата музика е терапия, нали така? Не осъзнавах каква НУЖДА имах от музиката, докато не ни застигна пандемията. Имам нужда да пея пред публика. Имам нужда да пиша. Текстовете ми са моя отворен дневник към всички вас и писането на този албум ми помогна да се фокусирам и да разбера чувствата си. Имах нужда от този албум".

Певицата споделя също, че е посещавала и професионална терапия през последната година: "Освен търсенето на терапия от писането и музиката като цяло, също така се виждах с психиатър през изминалата година и това много промени живота ми. Винаги съм се опитвала да бъда открита колкото мога с феновете ми за собствения ми път и с посещаването на  професионалист имах възможността да започна битката и разбирането на тревожностите, с които се бори умът ми през годините. Уча се и се развивам. Този албум ми помогна да стигна до това място, той обхваща много чувства и емоции, независимо дали са парчета, които се фокусират върху собствения ми път или такива, които много ми хареса да направя, и се надявам да се изгубите в тях. Направих го за вас и себе си”.

Anne-Marie се превърна в една от най-успешните поп звезди в света след пробива си през 2016. Артист с над 5 милиарда стрийма на свое име на родния си пазар, тя си подсигури платинен албум, успоредно с пет Топ 10 сингъла до момента. И през 2021 г. тя продължава успешната си поредица – през януари "Don’t Play" прекара 12 седмици в Top 10 в Официалната класация за сингли на Великобритания, като след това стана най-голямата песен за годината до момента от британска изпълнителка. По-рано тази година тя се изяви и като ментор в шоуто за таланти The Voice. 

През 2020 г. Anne-Marie пусна първия си документален филм, озаглавен "How To Be Anne-Marie". Заснета в родния си окръг Есекс във време, в което плановете ѝ за годината се преобръщат заради пандемията, Anne-Marie ни отвежда там, където започва всичко. В едночасовия филм я виждаме да си спомня трудните училищни години, близките взаимоотношения, които споделя със семейството, феновете и приятелите си, както и тежестта на славата, за която откровено говори с колегите си от Little Mix.

Наскоро Anne-Marie се обедини със сингапурския изпълнител в мандпоп жанра (мандарин поп музика, бел. Прев.),  JJ Lin, за дуетната песен за раздяла "Bedroom". В момента тя е в предните редици на кампанията на ITV "Britain Get Talking", за голямото влияние на комуникацията върху менталното здраве. 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини