5 паметни мига от Оскарите, които сте пропуснали 29 март, 2022

94-те годишни награди „Оскар“ направиха гръмовно завръщане в неделя вечер след години на ниски рейтинги, липса на водещи и свързани с пандемията бариери.

Dolby Theatre отново беше дом на церемонията по връчването на наградите, където водещите Уанда Сайкс, Реджина Хол и Ейми Шумър бяха на високо ниво. Въпреки че церемонията донесе исторически моменти, те може останаха в сянката на най-големия момент от вечерта: шамара на Уил Смит на сцената срещу Крис Рок.

Но това не беше единственият момент, който накара публиката да ахне. Ето още пет шокиращи или исторически момента, които сте пропуснали на Оскарите.

Уанда Сайкс и Реджина Хол засенчиха Ким Кардашиян

По време на почивката Уанда Сайкс и Реджина Хол си проправиха път в публиката, за да раздадат „утешителни награди“ на хора, които не са получили награда. На звездата от Белфаст и легендарна актриса Джуди Денч – която не спечели за най-добра поддържаща роля – двойката прочете противоречив „вдъхновяващ цитат“.

„Имаме вдъхновяващ цитат за вас“, каза Хол, като Сайкс се включи, „защото не спечелихте тази вечер“.

И това е цитат от Ким Кардашиян“, добави Хол, като вдигна лист хартия с надпис „Работи по-добре“. Цитатът е препратка към противоречивата позиция на Ким относно жените, които трябва да „се вземат в ръце и да работят“, в интервю пред Variety.

„Работете по-усърдно, това е, което трябва да направите“, каза Хол. 

 

Ейми Шумър нарича Кирстен Дънст „запълваща местата“

В зала, пълна с най-големите актьори на Холивуд, е трудно да се каже кой играе роля и кой изобщо не играе. Това разграничение беше трудно да се направи по време на един от битовете на Ейми Шумър, в който тя обясняваше на публиката за запълващите седалки – хора, които просто са там, за да няма празни места.

Разхождайки се през тълпата, Шумър спря до масата на Кирстен Дънст, като я нарече запълваща място, издърпа я й и седна до съпруга на актрисата, Джеси Племънс.

Джеси не изглеждаше да се забавлява, като каза на Шумър: „Знаеш ли, че това е жена ми, нали?“


Реджина Хол споделя добър начин за тестване за Covid-19

Реджина Хол беше домакин на мини епизод на The Bachelorette по време на Оскарите. Родената във Вашингтон шеговито извика на сцената някои отговарящи на условията ергени, за да се срещнат и сподели достойния начин, по който тя ще проведе тестове за Covid.

„Сега е просто, ще ти натрия с език гърлото“, каза тя за изненада на някои от ухажорите на сцената. „И просто ще направим някои други странни неща, които ще запиша за протокола на Академията“, добави тя.


Questlove печели за най-добър документален филм

Амир "Questlove" Томпсън се присъедини към шепа чернокожи режисьори, спечелили някога Оскар. Роденият във Филаделфия прие наградата, като емоционално разказа какво означаваше за него моментът и филмът Summer of Soul.

„Не се лишавам от това, че историята на културния фестивал в Харлем трябваше да бъде нещо, на което моята красива майка, баща ми, трябваше да ме заведе, когато бях на пет години“, каза барабанистът на The Roots в речта си. "Това е толкова зашеметяващ момент."


Megan Thee Stallion изнесе първото по рода си женско рап изпълнение на Оскарите

Megan Thee Stallion се представи на Оскарите с ремикс по време на изпълнението на живо на „Don't Talk About Bruno“ от носителя на Оскар анимационен филм Encanto.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини