3 често срещани грешки всяка сутрин 21 октомври, 2020

Много хора правят 3 често срещани грешки всяка сутрин. Не е изненадващо, че ден, който е започнал погрешно, носи много неуспехи и разочарования. 

Просто спрете да правите тези 3 неща сутрин и животът ви ще се промени към по-добро. Ще бъде трудно само през първите 2 седмици, след това ще свикнете и ще започнете да се наслаждавате на всекидневието си.

Грешка №1: Не ставаш моментално

Колко минути губите всяка сутрин, просто търкаляйки се в леглото и прелиствайки интернет? Десет до петнадесет минути всяка сутрин. Сега умножете тези числа по 365. Това е впечатляващо число.

Първо преместете телефона извън обсега на ръката ви, както и дистанционното управление на телевизора. Позволете ми да ви кажа една тайна, механичните будилници все още съществуват. Когато алармата звъни, станете след минута и отидете да се измиете. Денят, започнал с отлагането на това действие ще продължи зле.

Грешка №2: Обилна или оскъдна закуска

Това, което поставяте в стомаха си сутрин, ще енергизира тялото ви през целия ден. Храната трябва да е здравословна и разбира се вкусна. Трудно е да се чувстваш освежен без закуска. В същото време тежките, мазни храни ще накарат тялото ви да изразходва много енергия, за да я преработи. Не ви призовавам да ядете зърнени храни, ако са ви отвратителни. Намерете храната си закуска и експериментирайте.

Грешка №3: Не се поддържате чисти

Става въпрос за общата хигиена. Трябва да имате достатъчно време сутрин, за да вземете душ, да се обръснете и облечете спокойно. Ето защо е толкова важно да си навиете часовника на време.

Излизайки от къщата, трябва да се чувствате свежи, миришещи добре и ободрени. Дрехите ви трябва да са чисти и изгладени. Без това няма да се чувствате уверени. Представете си човек, който набързо хвърля сандвич в стомаха си, отпива глътка горещо кафе, навлажни лицето си с два пръста, облича първото попаднало му облекло и излиза от дома си под стрес. Вероятно няма да има „страхотен ден”

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини