ВЛЕЗТЕ В НОВИ ИЗМЕРЕНИЯ С РАДИО "ВИТОША" И „ДОКТОР СТРЕЙНДЖ В МУЛТИВСЕЛЕНАТА НА ЛУДОСТТА“ 21 април, 2022

Този май е време за спиращо дъха киноприключение! Каним ви да влезете в нови измерения с Радио "Витоша" и "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта".
След като извърши немислимото и наруши целостта на пространство-времето, отваряйки вратите към Мултивселената, доктор Стрейндж се изправя пред тежките последици от своите действия. Всяка нощ той сънува един и същ ужасяващ сън, а след това се събужда и… истинският кошмар започва – Земята и съществуването на цялата Вселена са поставени на карта. Ще успее ли да спаси реалността и още по-важното - готов ли е да плати цената за това? Време е за най-смелото и екстремно приключение от киновселената на Марвел, което ще ни отведе отвъд границите на всичко, което познаваме досега.

Радио "Витоша" ви кани да тръгнете на това шеметно приключение и ви дава възможност да спечелите оригинални кинонагради от филма, а един от вас ще има шанса да спаси Земята в уникалната стая на загадките „Портал“.

За да го направите, трябва само да отговорите правилно на въпроса:
Кой актьор влиза в ролята на Доктор Стрейндж?
А) Бенедикт Къмбърбач
Б) Крис Еванс
В) Марк Ръфало

Последвайте „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“ от 6 май само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. Билетите са в продажба. 

 

Награди: Можете да ги видите тук

1 бр. ваучер за двама за стая на загадките ПОРТАЛ, предоставен от Makaroon.bg 

1 бр. оригинален тефтер от "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта"

1 бр. оригинален чадър от "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта"

1 бр. оригинално спортно горнище от "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта" 

 

Още игри

  СПОДЕЛИ

Новини