Спечели награди в "Мислиш си, че знаеш" 06 декември, 2021

В духа на коледните празници само през тази седмица между 13 и 14 часа имаш възможност да провериш колко знаеш и да печелиш ежедневни награди от BioGaia!


Слушай Office Break с Боби, чуй въпроса и отговори на 02/9701000 и спечели BioGaia в нова форма- капсули за възрастни!

Награди в играта:
30 бр. награди, които включват - опаковка BioGaia капсули, плюшено маскотче BioGaia и брандирана торбичка BioGaia за многократна употреба.

Голямата награда ще бъде изтеглена в петък (10.12.2021 г.) -  1 бр. MOYA Керамичен арома дифузер с етерични масла.

 Информация за BioGaia® Protectis пробиотични веган капсули:

Безвредните и вредните

Ако се разболеем от бактериална инфекция, понякога курсът на лечение с антибиотици е единственото нещо, което може да ни помогне. Въпреки, че антибиотиците са несъмнено важна опция за лечение, еднакво важно е да се помисли дали те са наистина необходими при всеки от случаите.

Антибиотиците могат да лекуват някои медицински състояния, но не са решение „всичко в едно”, т.е. те следва да се приемат по съвет на лекар и съгласно включените в опаковката указания. Неправилното им използване може да доведе до резистентност на бактериите към антибиотиците, създадени за разрушаването им, но антибиотиците могат да имат неприятни странични ефекти, тъй като могат да нарушат равновесието на нашата микрофлора.

Възстановяване на загубените бактерии

Антибиотиците не само разрушават патогените, които ни разболяват, но и потискат полезните бактерии в чревната флора. Това, на свой ред улеснява други патогени да атакуват нашата система, което създава странични ефекти като подуване на корема, гадене, липса на апетит, повръщане и диария. В такива случаи, едновременно с предписаните антибиотици, могат да се взимат пробиотици, в идеалния случай от два до три часа след приемането на дозата антибиотици. Живите микроорганизми като Limosilactobacillus reuteri Protectis на BioGaiа® могат да подпомогнат възстановяването на изгубените бактерии.

BioGaia® Protectis пробиотични веган капсули

BioGaia® Protectis капсули представлява иновативен пробиотик, под формата на веган капсули, който допринася за подържането на добро здраве, балансирана чревна флора и висок имунитет.

BioGaia® Protectis веган капсули се препоръчват диария, свързана с антибиотично лечение, при гастрит (причинен от H. pylori), чревни възпалителни заболявания, синдром на раздразненото черво и хронични стомашно-чревни нарушения.

Пробиотичните капсули BioGaia® Protectis са перфектно средство за повишаване на имунитета и защитите сили на организма.

Основни свойства:

Пробиотични веган капсули

В подходяща опаковка за цялото семейство

При прием на антибиотик

При хронични стомашно-чревни нарушения

За силен имунитет

Възстанови баланса с BioGaia капсули! Перфектният спътник на всеки антибиотик, за балансиране нивата на полезните бактерии. Приложението на BioGaia капсули показва значително понижаване на случаите и тежестта на свързаните с антибиотичното лечение странични реакции (диария, гадене, повръщане). В клинични проучвания е доказано, че при профилактика с BioGaia капсули се наблюдава намаление в нуждата от прием на антибиотици.

BioGaia e най-ефективна, когато се приема отделно от антибиотика, напр. 2 часа преди или след приема му. BioGaia капсули е нужно да се приема, като допълнение през целия антибиотичен курс и 10 дни след прекратяването му в доза 1-2 капсули дневно.

Още игри

  СПОДЕЛИ

Новини